Obywatel
Tormentor - kapela black metalowa, jak i piosenka Slayera 8)
''Establishing battlefield control stand by''
Mój nick też się wziął z gry Spartan Total Warrior . Choc jak szukałam co nieco na temat Elektry to się okazało że jest taki film .
No.. mojego chyba nie trzeba tłumaczyć?
A może trzeba?
No cóż. Monia.. Mona... Jakoś tak nieco podobne, nie sądzicie? ^^
Miało być jakieś Mo_niA na początku, ale się rozmyśliłam
Obywatel
Bardzo stara historia. Chcialem się zarejestrować na AW i nie mialem pomysłu na nick. Pierwsze co przyszło mi do głowy to słowo "lol" a że było zajęte to dodałem kombinację liczb 772 co daje razem 16 czyli mój obecny wiek.(wtedy mialem 13 lat)
A mój nick wziął się z gry 4Story, nie każdy ją może znać, nie polecam, tak na przyszłość, jak byście chcieli, ale koniec off-topu, na początku miałem sobie wybrać nick Saradux, albo ziomek345, bo często ich używam, ale sobie przypomniałem, że to forum jest o Heroes 3, więc ziomek345 odpada! I tu zastanowiłem się nad Gelu ale nie było zbyt oryginalne więc pomyślałem nad Deferdusem, ale oby dwa pasowały, więc pomyślałem: przecież Deferdus to jest twoja postać w 4 story, a Saradux, to tylko konto na 4 story! To rozstrzygnęło sprawę.
P.S. Defragmentowałem dysk, stąd się Deferdus wziął.
P.S.2 Nie chciałem przedłużać, wyszło mi po prostu dłuższe niż myślałem, a jak się rozpiszę, to piszę i piszę .
DYZIO - tak na mnie mówią znajomi i prawie cała rodzina . To nie jest moje imię.
STW - skrót od miejsca mojego urodzenia czyli Stalowej Woli.
Ostatnio edytowany przez DYZIO_STW (2012-05-31 10:56:16)
Przybysz
Bestia ze mnie pomysłowa, więc dla zmyłki nick przybrałam wyjątkowo mało pomysłowy. Od tytułu piosenki, której słuchałam w trakcie zakładania konta. Judas Priest - Painkiller; starego, brytyjskiego heavy metalu nie przebije NIC
Rekrut
Mój nick się wziął z mojego pseudonimu jestem znany jako Wuwu, Ponieważ jak zostałem wujkiem to usłyszałem od mojej siostry:
-Wujek po dziecięcemu to?
- Chyba wuju- odpowiedziałem żartobliwie
- Chyba Wuwu
Do wujka ten odpowiednik się nie nadał, ale na pseudo świetne
Obywatel
Elwing- postać z książki Rycerz Zakonu ( Gorąco polecam- fajny klimat choć temat troche oklepany)
Bukharov nazwisko mojego pradziadka (tak był Rosjaninem)
Czasem też używam "Orgium" sam nie wiem skąd mi się to wzieło
Szeregowiec
Oua. Ja się jeszcze tu nie rozpisałem? No to MJOdorczuk1996 jest od Michał Jan (Cyryl, jeśli kogoś interesuje imię z bierzmowania) Odorczuk (urodzon w) 1996.^^