Zawsze miło jest sięgnąć pamięcią trochę wstecz. Pomóc mogą nam efekty graficzne, wiążące się z jakimś wydarzeniem, okresem, etc. Takim elementem dla TA na pewno jest styl forum. Niby drobiazg, a jak wiele wnosi w funkcjonowanie każdego forum. Począwszy od dziś, przez kolejne dni będę wrzucał chronologicznie skórki forum aż do wyczerpania materiału . Mam nadzieję, że taka zabawa się Wam spodoba.
Na początek czasy najdawniejsze, okres sprzed reorganizacji forum - czyli lata 2006-2007 i skórka DarkBlue. Moim zdaniem całkiem niezła.
Mnie nie było jeszcze na forum, ale stwierdzam, że do obecnego logo to ona pasuje jak świni siodło
Generał
W sumie nawet czuć ten zapach sprzed prawie 10 lat.
Rekrut
Dark blue całkiem OK, ale przez to doznałem szoku logując się dzisiaj
Nadszedł czas na styl Golden, który obowiązywał na forum przez okres czasu bezpośrednio po reorganizacji. Przyznam, że kiedyś podobał mi się bardziej, teraz już przyzwyczaiłem się do ciemności .
Generał
Wg mnie to najgorsza skórka ze wszystkich jakie były. Do tego ledwo widać żółte imiona.
Obywatel
Do mojego obrazka pasuje jak zadna . Litery mogly by byc niebieskie na przyklad . Ale czarne tez widac .
Oczojebny styl. Mnie ciekawi która skórka obrazuje złoty wiek forum.
Hmm, dobre pytanie. Myślę, że należałoby zastanowić się pomiędzy Golden (2007-08), Tibia (2008-09) lub Cobalt (2009-10) - dwie ostatnie skórki, jeszcze się pojawią jutro oraz we wtorek. Ja bym raczej obstawiał za Cobaltem. Pod koniec Dni Pamięci zrobię mini podsumowanie związane ze skórkami.