Mam jedno pytanie odnośnie pktu 8. - Czy jeśli drugi z uczestników nie potwierdzi gry (różnie z tym bywa, choć miejmy nadzieję, że do takiej sytuacji nie dojdzie), ale spełnione będą pozostałe warunki (raport, screen/film, opis), to uznajemy walkę na takich samych zasadach jak w razie potwierdzenia, czy przewidziana będzie jakaś specjalna "procedura"?
W sumie niepotwierdzenie wyniku gdy jest pełno dowodów jest zachowaniem niesportowym, po za tym kto by tego nie zrobił skoro gramy tylko dla rozrywki, prawda?
Rozumiem, że zaczynamy razem z końcem zapisów, czyli w sobotę. Mam nadzieję, że każdy jest gotowy. Jeśli jest ktoś chętny na próbną grę to pisać do mnie
A ja mam jeszcze takie pytanie - rozumiem, że zapisy trwają do 4.04, a czy można ewentualnie zaczynać już grać dziś i jutro? Pytam, bo w niedzielę i poniedziałek prawdopodobnie mnie nie będzie, a akurat jest czas, więc grzech nie skorzystać. Jak się na to, Xeno, zapatrujesz?
O, to super, dzięki. Czas na
Szeregowiec
No to ja zgłoszę, że będę rozgrywał swoje walki z lekkim opóźnieniem ze względu na padły wiatrak od zasilacza. Nie jestem pewien kiedy, ale możliwe, że będę mógł dopiero gdzieś od wtorku lub środy zacząć.
No więc znowu mamy problem z Defem, żeby się połączyć. Dosłownie wszystko zrobiliśmy, żeby działało: pliki identyczne, gry świeżo zainstalowane, HD mod z identycznymi ustawieniami, zapory i antywirusy wyłączone, a i tak nie działa... Co może być jeszcze przyczyną?