Necro, Forteca, Cytadela, a także Wrota - te miasta mają najpiękniejszą muzykę.
Mathias napisał:
a także Wrota
Mnie sie muzyka w WZ calkowicie nie podoba, juz w Twierdzy jest lepsza muzyka, jak w WZ.
Uwielbiam muzykę z Zamku i Bastionu. Nienawidzę jak jest głośno. W szkole najchętniej bym poszedł do biblioteki ale pani wygania tych co się ukrywają, pech.
Mathias, jak nie wierzysz to lepiej uwierz bo moja szkołą właśnie taka głupia jest!
Ostatnio edytowany przez Deferdus (2011-01-19 18:40:26)
Lowca, w Twierdzy jest także ciekawa nuta, choć lepsza by chyba była taka jak np. w Gothic II w Kolonii Górniczej . A w Wrotach podoba mi się ten nastrój tajemniczości w dźwiękach.
Deferdus, skończ już sobie z nas jaja robić w każdym temacie. Na pewno nie uwierzę, że "panie wyganiają" na przerwie z biblioteki. Nie uwierzę też, że można być takim odludkiem, aby do niej chodzić na przerwach. Nie uwierzę też, że się nie obrazisz za to, co napisałem, biorąc pod uwagę wiek, który podałeś w powitaniu :O.
Uwielbiam tą piosenkę: http://www.youtube.com/watch?v=iiR65XUdH4g
Jak można zauważyć mam na laście sporo odtworzeń muzyki z H3. Ma swój klimat, jednak podczas rozgrywki wolę puścić własną muzykę.
Muzyka podana przez malarza podoba mi się najbardziej ze wszystkich, ale te z miast też są całkiem w pytę...
Obywatel
Kiedyś mnie denerwowała teraz ją bardzo lubię. Czasem przypomina mi się muzyczka z przedszkola XD