Zgadzam się, ostatnie misje RoE są bardzo fajne. A i Niech żyje Królowa jest całkiem niezła na początek. Taka rozgrzewka.
Obywatel
Kramer napisał:
Hahaha, coś mnie to nie przekonuje, nekromanci przekabacają anioły? Ile zapłacono twórcy?
To chyba bug, bo kiedyś przeszli mi bohaterowie z poprzedniej kampanii, a teraz losowi bohaterowie, a poza tym
w 1 misji mogłem wbić jaki chciałem lvl bohaterem.
A jesteś pewien, że masz oryginalną i nie z-WoG-owaną wersję Heroes?
Obywatel
Łatwa kampania, dobra jako samouczek. Jedynym jej minusem dla mnie jest to, że zaczynamy z Christianem, ale na szczęście nie jest on tam ważny i da się go zwolnić.
Istnieje też ciekawy trick w pierwszej misji. Wystarczy od razu popłynąć łódką w lewo i wylądować na skrawek ziemi z podziemiami. Wchodzimy tam i idziemy trochę aż do miasta. Przy dobrym szczęściu, można to zrobić bez żadnej bitwy.
Można, jak najbardziej. Christian jest spoko . Ogólnie do kampanii mam sentyment, a że w tej chwili nie stanowi ona już żadnego wyzwania, to inna sprawa.
Generał
Bzdura, to ważna kampania. Choćby dlatego, że Sir Christian. By wytłumaczyć dlaczego on, a nie ktoś inny, musieli w dodatku zrobić całą osobną kampanię.
Obywatel
Ponieważ poziom trudności jest narzucony i jest niski noszę się z zamiarem wyjecia tych kampanii i zrobienia regulacji poziomow. Oraz moze zabrania tych mas wojska na poczatku. Faktycznie jest to samouczek dla tych co pierwszy raz graja.
Obywatel
Kampania jest fajna ale jak dla mnie trochę nudna jak byłem młodszy to w nią dużo grałem.
Dla wyjaśnienia nie było mnie 3 tyg. bo byłem w szpitalu nieważne z jakich powodów.
Witaj oumen z powrotem, cieszę się, że wróciłeś, mam nadzieję, że ze zdrowiem już wszystko w porządku.
Możliwość wyboru poziomu trudności bardzo by mnie satysfakcjonowała. Gdybyś Baronie coś w tym zakresie zrobił, daj znać, chętnie przetestuję. Myślę, że kampania Niech Żyje Królowa na poziomie 200% byłaby o wiele ciekawsza niż obecnie i nawet sensowniejsza fabularnie, w końcu nasz kraj jest w ruinie, a my przybywamy w samym środku mega inwazji. Stąd nie powinniśmy mieć aż tak dużo surowców.
Obywatel
Masz rację poziom powinien być wyższy.