Drodzy użytkownicy! Nasze forum zadebiutowało na Facebooku ponad rok temu i był to bardzo słuszny krok. Fanpage ma trochę fanów, powstała grupa Herosi Antagarichu, utrzymujemy stały kontakt między użytkownikami byłymi i obecnymi. Moje pytanie brzmi - co dalej? Jaki kolejny serwis powinniśmy obrać sobie za cel? Znacie jakieś inne portale, na których moglibyśmy się zareklamować? A może jakieś strony internetowe o tematyce, która umożliwia wymianę reklamy? Zapraszam do wypowiedzenia się.
Oczywiście reklamowanie to sprawa kluczowa. Powinniśmy za cel obrać jakiś nie daleki wortal M&M. Obecnie jeśli chodzi o Kanał Mocy i Magii to jestem na urlopie zdrowotnym. Mógłbym wspomnieć niec o stronie.
Jeśli chodzi o scenę HoM&M, mamy wymiany ze zdecydowaną większością polskich stron o Herosach, jeszcze w ramach sojuszu. Jaskinia i Grota prawdopodobnie by odmówiły, bo jesteśmy "mali, nieistotni i na darmowym serwerze". Jeszcze jest liga Legendy Heroes, ale wymarła, więc nie ma po co z nimi się bratać. Także świat HoM&M mamy obsadzony.
Może macie jakieś inne propozycje?
Mogę pogadać ze swoimi kolegami z YT co nagrywają zagrajmy, by reklamowali forum w swoich filmach podczas gry w h3.
To świetny pomysł, byłbym bardzo wdzięczny za tego typu reklamę.
Obywatel
Wymarle strony mozna sciagnac do nas . Nam nie zaszkodzi a im nie pomoze.
A jak tam twitter ? Moze tez zrobic H.Antagarichu ?
Właśnie zastanawiałem się nad Twitterem. Macie tam konta może? Ja nigdy nie wchodziłem na ten portal, stąd moja wiedza na jego temat jest znikoma.
Ja mam konto, którego nie używam .
Twitter jest bardzo wygodny. Myślę, że przyda się tam konta TA.
W takim razie postaram się ogarnąć twittera i założyć tam konto. Przydałby się także odnośnik na nasz profil Facebook na forum.
A znacie może jakieś strony o podobnej tematyce (fantasy, gry, etc)?