Obywatel
Mam duży problem z wogiem. Gdy go zainsatluje i probuje wejsc to ma napisane ze jest zle zainstalowany niewiem jak to jest mozliwe poniewaz instaluje go normalnie tak jak wszystko tylko ze w tym katalogu z gra heroes 3. Gdy wejde puziej w zwykle heroes 3 to gdy wybieram pojedynczy scenarjusz obok mam napisane options wog lecz niestety anie w to kliknac ani nic. Gdy włoncze wszystko jest takie same tylko ze sie drzewa ruszaja (animacja) Niewiem co mam zrobic??
SORKI ZA ORTOGRAFIE!
Podczas instalacji masz zmienić język i kraj w Panelu Sterowania na USA. Zrobiłeś to?
Obywatel
jasne ze to zrobilem inaczej by sie nawet niedalo zainstalowac tego dodatku a czy potrzebne sa do niego jakies dodatki typu armegedon blade?
Rekrut
a moze po prostu masz plyte porysowana?
j@kubek napisał:
potrzebne ci jest SoD:)
I zamek z żywiołakami.
Obywatel
a da sie to jakos sciagnac??
SoD - To The Shadow of Death (pol. Cień Śmierci). Jeśli kupiłeś H3 Złota Edycja, to powinieneś go mieć. Jeśli nie - musisz kupić/pożyczyć od kolegi.
stasek93 - przecież WoG działa bez płyty(ściąga się go, nawet nie ma czegoś takiego jak CD z WoG), więc porysowanie płyty nie wchodzi w grę .
Macielug - nie trzeba . Wrota Żywiołów otrzymujemy w dodatku AB, a on nie jest potrzebny do grania w WoG.
Jak to, w WOG'u jest WŻ, to chyba trzeba mieć, a ja gram w WOG'a bez płyty.
Obywatel
a orietuje sie ktos ile moze kosztowac heroes 3 zlota edycja w hiszpani bo obecnie tu mieszkam i czy wydam wiecej niz 20 euro?