Obywatel
Czyli Galthran jest chyba jednym z lepszych postaci do gry multi?
WKLEJONE:
Jak grałem kiedyś i miałem 3k szkieletów to kumpel 1k rozwalił mi 1 turą kuszników.Ale chodzi o to że trochę sprytu i można większość walk wygrać.Ktoś może powiedzieć że szkielety są za wolne ale można przyspieszyć ich albo użyć teleportacji.
Mathias: Proszę nie pisać dwóch postów pod rząd.
To powiedz mi ile on miał tych kuszników skoro rozwalił 1000 szkieletów w jednej turze kuszami? Widocznie słabo używałeś nekromancji skoro miałeś 3k szkieletów a on dysponował taką siłą kusz.
Generał
Z tego co przeczytałem to wnioskuję, że chyba 1000 kuszników. Chyba, napisz troszkę klarowniej. Biorąc pod uwagę przyrost szkieletów + szkieletornia + nekromancja (Isry?) lub wspomaganie Galthrana to raczej tych szkieletów powinien być multum z mocno podrasowanymi wartościami. Kusznicy to zresztą kruche jednostki i wszelkie strzelaki czy wieże obronne oblężonych miast naparzają właśnie w kusze.
Obywatel
W 4 mies. gry miałem 3k szkieletów.A on miał 360 kuszników.
Obywatel
Ja gram w Heroes od niedawna więc nie jestem aż tak dobry w to żeby móc się czymś chwalić.
Generał
Całkiem ciekawy jest fakt, że nawet Rycerze Śmierci zaczynają z księgą czarów. Bywa dosyć pomocne, szczególnie przy łapaniu czarów z mapy. Dodatkowo jeśli gramy na 200% to każdy grosz się przyda, a gildia kosztuje i niekoniecznie musi być na liście priorytetów.
Obywatel
Jakby malo bylo nekromancji. Jeszcze wampiry. W sumie najmocniejsi herosi gry.
Najmocniejsi bohaterowie to raczej Władcy bestii i Barbażyńcy z tych fizycznych, a pod względem magii to Necromanci mogą buty czyścić Elementalistom.
Obywatel
Jako jedyni maja nekromancje i tym wszystkich kładą.