Tak tylko chciałbym coś zasugerować, że stanowczo odradzam program Hamachi do użytku, bowiem po sprawdzeniu kodu i wpisów innych ludzi na myśl przychodzi mi parę spraw :
1. Hamachi udostępnia sieć właściciela na pliki zewnętrzne - jeden mały pakiet trojana, no bo przecież kto by go zauważył ?
2. Hamachi spowalnia internet i zwiększa użycie procesora
3. Hamachi otwiera sieć na nieznane porty zewnętrzne, firewall by to zablokował, ale przecież - firewall systemowy wyłączony, bo jakby to Hamachi chciało działać razem z nim.
Sugeruję użyć programu Game Ranger. Jest bardzo prostu w użyciu, a grę zakłada się poprzez sam program. Dana liczba użytkowników wchodzi do danego pokoju, po czym host wciska start i każdemu się włącza gra z podanym portem - gra automatycznie przenosi do pokoju ustawień mapy multiplayer. Oczywiście Game Ranger ma ograniczoną ilość gier - nie można grać w nic innego niż podany tytuł na liście. Polecam jak najszybszą zmianę tych programów. Pozdrawiam : )
Wszyscy to wiedzą i wszyscy tutaj grający używają tego programu oprócz kramera, któremu nie działa.
http://www.youtube.com/watch?v=SxZUj8INArk
http://www.youtube.com/watch?v=lczbuW9mqkI
Walki z Sauronem.
Ostatnio edytowany przez Xeno (2013-01-03 04:34:08)
To jest tylko kwestia Kramera, który ma jakiś problem z GR.
No panowie zostało tylko kilka walk, warto by to dokończyć.
Dostałem informację, że walka Xeno vs Kramer nie może się odbyć z przyczyn technicznych.
Poza tym pozostały jeszcze następujące spotkania:
1. Xeno vs Gibon
2. Mathias vs Kramer
3. Sauron vs Kramer
4. Sauron vs Gibon
5. Olórin vs Kramer
6. Kramer vs Gibon
7. Deferdus vs Gibon
Uprzejmie prosiłbym o jak najszybsze ich rozegranie.
Dopiero za dwa tygodnie, bo coś Gibon się nie stawił na poranny pojedynek, ale chyba i tak nikt mi stołka w tej fazie nie zabierze;p
Generał
Jeszcze zobaczymy mhehehehehehe. Niestety w tym tygodniu z przyczyn osobistych nie będę miał dużo czasu na granie. Będę jeszcze wolny przez sobotę, a potem cholera wie.
Generał
Jeszcze mogę zremisować, jak się udadzą dwa ostatnie mecze a ty wtopisz swój. ^^
Tak, jestem poszkodowany bo tracę jeden prawie darmowy punk przez kramera;p
W małych punktach to i tak już przegrałeś.
Generał
Aj, bo ja postępuję niczym Napoleon: albo całkowity pogrom albo spektakularna wtopa. ^^
Jakoś nidy mi to nie pasowało, jak przegrywam to i tak staram się ugryść najmocniej, by ktoś miał potem łatwiej, jedna z zasad strategii.