Obywatel
Siema. Czy waszym zdaniem graal jest najlepszym artefaktem?? Dla mnie tak lecz trudnym do zdobycia..
Jak go zdobyc? Musimy uzbierac wszystkie puzzle i na tych puzzlach to bedzie zaznaczony X (o ile pamietam) Potem trzeba tam kopac i mamy nasz kozacki artefakt ;D Daje nam znaczna przewage nad przeciwnikami ;D Pozdro
Generał
Grall jest godny polecenia, ale nie zawsze jest na mapach, a obeliski są za bardzo rozrzucone po mapie, chociaż jest pewien sposób na przyspieszenie. Jak wiemy tak mniej więcej, gdzie jest grall na mapie, to wynajmujemy paru bohaterów i dokładnie przekopujemy dany teren. W końcu trafimy.
Trochę dziwny temat. Rozumiem coś w stylu ,,Czy opłaca się szukać graala", etc. Ale ów jest trochę bez sensu.
Graal jest najlepszym artem, był i będzie.
Obywatel
Mathias napisał:
Graal jest najlepszym artem, był i będzie.
Zgadzam się z Tobą, że płaszcz nekrosa jest najlepszym artem w grze.
O ile uznajesz nekromancję. Z tego co wiem, przeciw jej uznawaniu na forum zagłosowali prawie wszyscy. Graal jest najlepszy, czy tego chcesz, czy nie.
Obywatel
Hmm ja rozumiem nie uznawać nekro przy ocenie miast, no ale uważać, że najpotężniejszy artefakt nie jest najpotężniejszy, bo udajemy, że nekromancja nie istnieje... No cóż, ale nawet z takim spojrzenie graal nie jest najlepszy. Jak miałbym wybrać artefakt na początek gry, to wziąłbym księgę magii powietrza Od 1 dnia lot + wrota wymarów, i graal absolutnie nic nie da.
Rekrut
Co by tu nie mowic, to NIC nie moze sie rownac Graalowi...
Rekrut
Graal jest najsilniejszy i koniec.
A, powiem wam, że jednak nie jest najlepszy (tzw. zmiana zdania). Znajdujemy go (jeśli znajdujemy) pod koniec grania i zwykle jego zalety już nie będą nam potrzebne do zwycięstwa. Po prostu mamy go za późno.
Rzeczywiście, Płaszcz Nieumarłego Króla jest zdecydowanie najlepszy, o czym przekonałem się, grając w kampanię z Sandro.