Obywatel
WoG jest zarombisty! Zwłaszcza z Nowymi Ulepszeniami! Ale teraz to ja czekam na nowy nieoficjalny dodatek - HotA (Horn of the Abyss).
Obywatel
Miał być Maj/Czerwiec ale jeszcze jakoś nie ma...
POMOCY! ?Jak gram multiplayer w wog,i walczę przeciwko graczowi na koniec walki gdy zostaje jedna jednostka gra się zacina np.ja widzę że on ma ruch a on że ja.
Z góry dziękuje !
PsyhiX
Dzięki lord. kiedyś o tym dodatku słyszałem ale nic o nim nie wiedziałem. zaraz go sprawdze
Generał
Dodam, że warto go wypróbować. Każdy fan Heroes powinien w WoGa zagrać. Tym bardziej, że jest darmowy i łatwy do instalki.
Obywatel
WoG- świetny dodatyek, usprawnia wiele rzeczy min. tzw. "namiociki i koszyczki " które były nie przydatne teraz so; powiedzcie mi czy kiedykolwiek ktos z was uwarzal ze w SoD dobry jest np mistycyzm czy sokoli wzrok.. badziewie; WoG to usprawnia;
moze naprawde przesadzili troche z mitrlem i jednostkami 8 poziomu ( wdg mnie głupie) ale ogulnie WoG jest naprawde świetny, zaombiste jest zzdobywanie przez jednostki doświadczenia, wogule usprawnienia co do jednostek np. smoki cienia to cioty/? w wogu maja eteralność
usprawniono głupie specjalizacje bochaterow np. czy w sod ktoś z meteor schowerem , czy chain ligtingiem mógł się równac z kolesiem od krasnolodow? Dobrze ze kolesie specjalizujocy się w stworzeniacgh zwiekszaja i ch obrazenia i nzyciie speed
co do magii ktura została wogule w herosach uloznona tragicznie Wog to zmienia
np. jak czartaki ja slow kurna jest z 1 poziomu a np. pech kontratak sorrow, trzensienie ziemi czy kurna magic mirrow z takich wysokich ???!!!
dobrze ze wog to usprawnia
noi dowudcy; srednio przypadli mi do gustu, niby tam costam czarujo ale byle jak
podsumowaniae
i chociaz soa to klasyka do kturej się wraca wog dodaje naprawde wiel swietnych funkcji; jestem za WoG!111
Wog jak dla kogo, a wole The Shadow of Death.
Proponowałbym uzasadnić . A WoGóle to chciałbym poinformować, że na Heroes Community pojawił się ciekawy pakiet instalacyjny wraz ze wszystkim, co niezbędne, w tym patchem WoG 3.59 z roku 2005. Link: http://heroescommunity.com/viewthread.p … genumber=1
WoG to jak dla mnie ciekawy dodatek. Dodali tam alternatywne ulepszenia do niektórych jednostek. Ale dowódcy to jak dla mnie trochę dziwny pomysł. Taka poł-jednostka i pół-bohater. Ale najlepsze jest to, że jak komuś coś się w WoGu nie podoba, to może to wyłączyć. Albo może też wyłączyć wszystkie dodatkowe funkcje i zagrać sobie w SoDa.
Obywatel
Ja osobiście Woga ubóstwiam wszystko mi się w nim podoba najlepszy dodatek bez dwóch zdań a jeśli coś ci nie pasuje po prostu to wyłącz jedyny minus to grafiki potworów 8 poziomu które są takie jak te 7 tylko inaczej pokolorowane ale sama koncepcja jest bardzo dobra ale jeśli chodzi o grafe to mogli się bardziej postarać