To najwyraźniej ja miałem błąd w grze, bo mi też się wydaje, że nie można się ruszyć tam, gdzie kolejka nie pozwala. I teraz jak sobie przypomnę, to bywało tak, ze miałem mało ruchu i byłem w jakimś miejscu, gdzie otaczały mnie góry, a przeleciałem tam. No to wtedy nie mogłem. Teraz to pewnie był błąd w grze, nie dziwię się - wydanie z gazety... Chyba czas zainwestować w Złotą Edycję...
Obywatel
Hmm, ale twój bohater sobie normalnie stawał na górach, lasach i innych przeszkodach (prócz wody)? Bo bohaterowie mogą sobie stawać wszędzie, gdzie jest grunt, nawet wtedy, kiedy jest otoczony górami i innymi pierdołami ;DD.
Znaczy... Nie tak, gdzie jest otoczony, i gdzie jest miejsce, tylko normalnie nad laskiem, nad górami sobie stawał. Raz to na wulkanie siedział. Normalnie to pewnie mam błąd w grze...
Obywatel
To działa dokładnie tak, jak czar Lot, Hirador, to musi być błąd.
lordpiorunow, najwyraźniej błąd - przyzwyczaiłem się już do wielu błędów w mojej "Złotej Edycji"...
Obywatel
Dla mnie ten artefakt jest bardzo przydatny.
Pomaga w wielu akcjach
Takich jak na przykład.
-Pilnuje jakiegoś wypasionego artefaktu/ów potwór np. Błękitny Smok. Przelatujesz obok niego bierzesz artefakt i idziesz dalej
Wytłumaczenie:
Nie musisz walczyć, że potworami by zdobyć:
-Surowce
-Artefakty
i inne
Pozdrawiam
Mnie skrzydła anioła trafiły się tylko raz a szkoda. Pamiętam miałem ubaw po pachy. Grałem na arogancji (mapa) i wtem jakiś gościu przeleciał mi na wyspę. Wpierw pomyślałem że lot. Ale jak go rozpykałem miałem ten przecudny artefakt i wygraną miałem w kieszeni
Skrzydła Anioła bardzo się przydaje do przemieszczanie się po terenie (najczęściej trudnych do przebycia), bo wiadomo przelatuje się nad innymi przeszkodami poruszania się na prostej drodze.
- Zawsze zapominam czy to się mówi Skrzydła Anioła czy też Archanioła ;p
Obywatel
Myśle że to jeden z najlepszych Artefaktów. Mając go można nawet o 50% skrócić sobie drogę , łatwy pościg , i odwiedzanie miejsc do których dostęp ma się tylko po uprzednim odwiedzeniu namiotu z klucznikiem że tak powiem. Przez wodę się nawet zdarzy przejść.
''Establishing battlefield control stand by''
Bardzo przydatny artefakt. Jest tylko kilka, które mogą go przebić pod względem przydatności. Pozwala szybko gonić, lub uciekać, unikać walki i skracać sobie drogę. Może nie gwarantuje nam zwycięstwa, ale w bardzo dużym stopniu podnosi nasze szanse. Ten art, to ścisła czołówka.
(Kiedyś myślałem, że jest elementem "miecza anielskiego sojuszu" )