Może najprostszy, ale mnie zadowala.
Chciałem ten portret, żeby było bardziej Herosowo. No ale obejdziemy się bez niego ;D
Już to chyba gdzieś Eleazar napisał, że można sobie pozwolić na to, aby nakazać używania portretu jednego herosa przez tylko jednego gracza. Zrobiłoby się spis i napisało, które są już w użyciu. Wątpię, żeby był z tym JAKIKOLWIEK problem.
Mnie nie przekonuje. Ale ok, ja tu tylko pracuję ;p.
Teraz prosiłbym aby ktoś obeznany w historii i geografii świata przedstawionego stworzył jakąś rozsądną listę lokacji i, jeśli to możliwe, ich opis.
Potrzebne są też przedmioty podstawowe oraz artefakty.
Magia. Tym mogę zająć się osobiście.
Relacje polityczno-gospodarczo-jakieśtam nie będą chyba specjalnie potrzebne, a jeśli będą, to raczej wytworzą się samoistnie.
Co tam jeszcze?
Historią niech zajmie się Mathias, on jest w tym dobry : P
Ja mogę spróbować poszperać o tych artefaktach, wybrać początkowe. Ale nie wiem, jak szybko to zrobię. Zaczął się rok szkolny i przyrzekłem sobie i rpdzince, że nie będę siedział przy kompie tylko się uczył... a wchodze tylko, gdy już wszystko załatwię. W ogóle, chcę poświęcić więcej czasu znajomym.
Więc mi wstawcie jakiś urlop. Będę wpadał pd czasu do czasu, ale nie za często...
Jasne, żaden problem . Good luck!
Ja ostatnio mam takie dni, że z domu wychodzę około 7, a wracam o 21, także na komputer w ogóle nie siadam ;p. Ale regularnie postaram się być, choć jedna... osóbka... dość absorbuje ostatnio moją uwagę, mam nadzieję, że zrozumiecie i wybaczycie roztargnienie .
Ale pamiętam i pracuję jak coś.
Ostatnio edytowany przez Nerevan (2010-09-04 08:04:38)
Historia? Mogę się tym zająć. Ma być autentyczna (wymyślona przez twórców historia świata M&M) czy nowa, wymyślona od podstaw?
Jeśli chodzi o historię to mi wsio rybka - bardziej mi chodzi o lokacje i realia. Miło by było, gdyby były korelacje między forumową, a tą z gry, ale może być ona tylko tłem, a na pierwszy plan może wysunąć się coś dziejącego się jednocześnie, lecz w mniejszej skali lub na co nie zwrócono uwagi, nie mam pojęcia. Pozostawiam Ci pole do popisu Mathias .
W porządku. Tylko chciałbym poznać, jak będzie wyglądać ta gra. Bo wiem, o co chodzi z bohaterem, ale co dalej? Jak się będzie wykonywać ruchy?
Rekrut
1. Sorry, że nic nie robię, ale nie wiem do czego się zabrać...
2. Ruchy będzie się wpisywało w postach w 3. osobie.