Zdecydowanie WoG i SoD, stoja na rownym poziomie/
Mnie się WoG nie podoba jako dodatek do Heroes 3, bo wypacza niejako istotę tej gry. Jako osobna gra oceniam go zaś pozytywnie.
Do tematu: SoD to póki co najlepszy dodatek do HoM&M3 i raczej już tak zostanie. RoE to NIE dodatek, tylko podstawka, twórca ankiety chyba o tym zapomniał .
Mathias napisał:
Mnie się WoG nie podoba jako dodatek do Heroes 3
W kazdej chwili mozna wylaczyc wszystkie opcje WoGifikacji, zostawic sobie tylko pasek kupienia wszystkiego i troche innego dziadostwa.
Nie przeczę, że WoG jest fajny, ale jego założenia w kontekście "dodatku do Heroes 3" są dla mnie jako konserwatysty nie do przyjęcia. Zresztą wszystko by wyglądało lepiej, gdyby WoG został dopracowany.
Mathias napisał:
"dodatku do Heroes 3"
WoG to nie HoMM 3, to HoMM 3,5 co jest zasadnicza roznica, Mathias.
Mogli to już lepiej nazwać HoM&M 4, zdecydowanie lepiej by się nadawało niż obecnie nazywane Heroes 4 .
Obywatel
Zagłosowałem na SoD pierwszy dodatek jaki zacząłem grać i od razu najlepiej mi się spodobał.Najbardziej WOG mi nie pasuje.
Obywatel
AB i SD sa super trudno powiedziec ktora lepsza . Wrota i bohaterowie specjalni i artefakty skladane i te mgliste krajobrazy... One czynia te gre niezrownana
Obywatel
moim pierwszym dodatkiem był AB dlatego go lubię.
Obywatel
Przydałoby się zrobić nową ankietę, bo jeszcze jest HotA, która dużo zmian wprowadza, w tym zupełnie nowe miasto, usunięte bugi i kampanie.