Oczywiście, grafika wortalu zostanie umieszczona w najlepiej widocznym miejscu na forum (tego samego oczekuję w drugą stronę). Od Xena mamy banner, logo i ikonę. Jeśli chcecie zmieniać logo - proszę bardzo, tylko przemyślmy dobrze jego formę.
Mam obrazki z HoMM III(wystarczy wymazać napisy) ,które dobrze posłużyłyby na logo. Sam miałem zrobić logo w Photoshopie,ale się jakoś do tego nie palę.(Gdyż się zniechęciłem). Logo moim zdaniem powinno nawiązywać według korzeni portalu do Heroes III lub Might and Magic VII.
Dobrze wiedzieć - ulepszam edytor - proste są lepsze - teraz dodałem Wordopodobny i po polsku ma to co poprzedni i ma przyjemniejszy interfejs.
@20:40
Stop Spammer Registrations has prevented 76 spammers from registering or leaving comments.
Hahahahaha, strona 30 odwiedzin dziennie a tyle co jakiś krótki okres czasu spamu... Dobre wtyczki mi blokują te ich "infekcje php i sql".
PS: Niedługo startuje moja druga strona i zrobię dział Heroes 3 dla Kronik.
PS2: Przydałby się baner reklamowy forum na max szerokość 260 px.
PS3: Zaraz dodam parę innych funkcjonalności do stronki.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-02-08 19:43:29)
To chyba się tworzy z panelu admina i jest zależne nie tyle od konkretnego newsa, co kategorii. Cohen, jakbyś mógł, rozwiej nasze problemy.
A Twój news jest całkiem fajny. Wojnę o Sukcesję dali z tego, co pamiętam, żeby przykryc jakiś kolejny przejaw niekompetencji ;p. Takie tam ploteczki.