Chłopie ty chyba nie masz o czym pisać Ja się nie wypowiadam bo jeszcze jakieś naloty na chate bede mieć
To czy palisz zostaw dla siebie, a jedynie wyraź swoją opinię na ten temat .
Za młody jestem. Mnie tam zioło nie kręci ale jak ktoś chce niech se pali.
Temat faktycznie dziwny, ale to w sumie karczma
Wg mnie nie powinni tego legalizować. Dość już jest problemów z młodzieżą (znam kilku), żeby im jeszcze dawać dodatkowy przywilej. Wiem, że gadam jak "stara babcia", ale takie jest ,moje zdanie
Generał
Taa, najpierw zioło, a potem przyjdzie chętka na "ostrzejszy" towar. Wtedy to dopiero zacznie się zabawa.
Chociaż z drugiej strony: łatwość hodowli, na to jakiś podatek i gospodarka prosperuje.
Tak i bedzie wreszcie kasa na nowe polskie autostrady. Popieram Olorina. Widzialem kiedys mojego znajomego na "fazie" i mowie to byl niezapomniany widok
Ostatnio edytowany przez Lowcakur (2010-03-08 12:44:11)
Generał
Co do autostrad .
Chrzest Mieszka I był prawdopodobnie najważniejszą decyzją w historii Polski, dzięki temu:
- nie ochrzcili nas Niemcy ( oni robili tak, wybijali wioski, następnie ustawiali w jednej linii 100 ludzi i wszystkich nazywali Piotr )
- nie mówimy po niemiecku
- mamy piękne dziewczyny
- nie mamy autostrad hahahahahaha
copyright by mój nauczyciel historii (sorki ale nie mogłem się powstrzymać)
To prawda
Mój nauczyciel od histy zawsze mawiał ze szkoda ze polski nie zdobyli rzymianie. A to dlatego ze rzymianie mieli lepsze drogi w Iw n.e. niz my w XXIw n.e.
Apropo szwabków to mam okazje oglądac "piękne" niemieckie dziewczyny dzien w dzien. Ale naszczescie mieszkam blisko danii wiec trafia sie jakies ładne panie wikingowe
Twu niemki to brzydkie szlaufy. Ja tam jestem zdecydowanie za legalizacją.