Nie wymądrzasz się, każdy ma prawo wyrazić swoją opinię. Chętnie zobaczę Twoje kolejne propozycje .
Na tej stronie brakuję mnie newsów. A pojawiło się sporo ciekawych informacji ostatnio. Czy ,,tablica lub gablota'' newsów będzie przewidziana po renowacji?
Zdaje się, że tak. Rozmawiałem już o tym z Cohenem.
Najpierw ,aby dojść do ładu i składu powinniśmy powiedzieć jakie posiadamy tytuły M&M. Następnie pomyśleć co trzeba zmienić. Potrzebna jest jakaś wizja i projekty. Na pierwszy ogień powinna iść strona główna. Przydział pracy powinien się odnosić do waszego zakresu czasowego i umiejętności. Ktoś przerabia zdjęcia i lubi Photoshopa to dostaję do zrobienia np. ikonki dla działów i sygnatury. Najwięcej pracy i czasu powinniśmy przeznaczyć na kronikę Heroes III. W tym wypadku nie powinno się rozdzielać roboty,bo wszyscy wspólnie tworzyliby ten dział.
Małe naostrzenie i dodanie paru pixeli w celu poprawy wyglądu. Również usunięta jest szarość nałożona na obraz. Przypatrzcie się uważnie, wszystkie loga są inaczej przerobione. Może się przyda - może nie, róbcie z tym co chcecie.
Witam, ostatnio nie mam głowy zajmować się tą stroną nad czym ubolewam. Owszem przydała by się mała reaktywacja portalu. Dodanie grafik z całą pewnością by go ożywiły. Jakbym tylko znalazł coś wolnego czasu to mógłbym zrobić coś dalej ze stroną. Ale aktualnie w pracy muszę trochę nadgonić zaległości toteż na razie - póki co jakiejś rewolucji nie planuje.
Jakby co to można jakoś się zgadać.
GG nie używam już tylko forum i facebook - do kontaktu.
Ostatnio edytowany przez Cohen (2013-01-23 17:13:48)
Ja ostatnio również nie mam głowy ani czasu do pisania artykułów. Niestety, prawdopodobnie na ukończenie kolejnego działu będzie trzeba poczekać do lutowych ferii...
Będę mógł redagować newsy? Gdyby administratorzy znaleźli mi troszkę miejsca na tym zacnym wortalu to byłbym zachwycony Kiedy zaczynamy renowację? Czym mam się zająć?